Aturada general

03/10/2017

Ajuntaments i comerços tancats en la majoria de comarques del territori

Mollerussa s’ha sumat a l’aturada general del 3-O en condemna a la violència policial del passat diumenge. La imatge més repetida ha estat la dels comerços pràcticament tots tancats igual que l’Ajuntament i la resta de serveis municipals. Alguns dels principals eixos comercials de la ciutat com la plaça de Manuel Bertrand i la plaça Major, presentaven aquest aspecte: botigues tancades, places d’aparcament buides i poca afluència de gent.

L’aturada també s’ha notat a les carreteres on s’ha tallat l’autovia A-2 en diferents punts així com alguns dels accessos a a la capital del Pla d’Urgell.

A la tarda, unes 2.500 persones s’han manifestat a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa. En l’acte també hi ha assistit els alcaldes del Pla d’Urgell i quatre ciutadans han llegit un manifest. La concentració també ha reunit a més d’un centenar de tractors que han ocupat el carrer Ferrer i Busquets des del col·legi La Salle fins gairebé el Teatre l’Amistat. La mobilització ha acabat amb el Cant del Segadors.

Anna Berga