El 39è Cros Culleré espera el 5 de març 800 atletes

24/02/2017

La 39a edició del Cros Ciutat de Mollerusssa Memorial Josep Ignasi Culleré que organitza l’Associació atlètica Xafatolls i l’Ajuntament Mollerussa, tindrà lloc el proper 5 de març al parc de la Serra i espera reunir uns 800 atletes. En aquesta edició es tornarà a comptar amb 3 circuits segons la categoria i també s’ha destacat la participació de categories federades per afavorir la presència de clubs de fora.

Aquesta edició compta amb dues novetats, per una part la recuperació, després de 5 anys, del Premi Cros Culleré a la Participació en que s’atorgarà premis de 300, 200 i 100 euros en material esportiu a les tres primeres escoles que tinguin més atletes inscrits. Com a altra novetat, s’ha creat el Premi Cros Culleré a la millor entitat que repartirà un premi de 100 euros en material esportiu i un trofeu a l’entitat que sumi més premiats amb la finalitat és de fomentar la participació en les edats escolars.

A més de les curses, durant tot el matí hi haurà activitats amb inflables per als més petits i per tercer any consecutiu, es col·laborarà amb l’associació AFANOC i la campanya Possa’t la gorra.

Anna Berga