El Consell del Pla lliurarà dissabte El XVI Premi de Poesia i d'Il·lustració 'Sol del Pla' entre els més de 600 originals presentats a concurs

26/04/2024

L’acte d’entrega dels premis tindrà lloc aquest dissabte, 27 d’abril

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell s'aproxima a la setzena edició del Premi 'Sol del Pla', amb una participació de 601 originals procedents de 23 centres educatius de la comarca.

Al llarg d'aquesta edició, estudiants de totes les edats, des de I3 fins a batxillerat, han demostrat el seu talent i creativitat presentant una àmplia diversitat d'obres de poesia i il·lustració. Segons el president del Consell, Carles Palau i Boté "aquest nombre de participacions reflecteix l'entusiasme i l'interès dels joves del Pla d'Urgell per l'expressió artística i literària".

Quant al jurat d'aquesta edició que escollirà els guardonats de cada categoria està compost per experts en els camps de l'educació, la literatura i les arts, Marta Minguet Vidal, directora de l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, Albert Castellarnau Pascual, mestre de l'Escola Vedruna de Mollerussa, Gemma Hurtado Galitó, directora de l'Escola El Timó de Sidamon, Teresa Pallàs Filella, professora de l'Institut La Serra de Mollerussa, Jaume Suau, persona vinculada al camp literari. També en formarà part Anna Macià Miralles, tècnica docent del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell del Pla d'Urgell, Carme Jou Gomà, coordinadora del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, Kamma Marloartista muralista i Maricel Pujol coordinadora d'Ensenyament del Consell.

L'acte d'entrega dels premis tindrà lloc aquest dissabte, 27 d'abril, a les 11 hores, al teatre de l'Amistat de Mollerussa i estarà presentat per Jordi Villacampa.
Infolleida