El CP Vila-sana cau a casa davant el Gijón (1-4)

23/12/2017

És el primer partit que el Vila-sana perd a casa

El CP Vila-sana perd per 1 a 4 davant l’Hostelcur Gijón, en l’últim partit de l’any que s’ha avançat de la dotzena jornada. Un resultat que ha acabat amb la imbatibilitat com a local de l’equip del Pla d’Urgell, des de que va debutar a l’OK Lliga a l’octubre.

La superioritat de l’equip asturià s’ha començat a materialitzar ja a la primera part, amb un gol de la manlleuenca Anna Casarramona qui, minuts més tard, també ha marcat el 0-2. Segons abans de finalitzar el primer temps, ha arribat el 0-3 amb aquest gol de Marta González.

Ja a la meitat del segon temps, Anna Casarramona ha fet el 0 a 4, en el que ha estat el seu tercer gol del partit. Ja amb el marcador gairebé sentenciat i a tres minuts per acabar el partit, ha arribat el 1 a 4 del Vila-sana amb aquest gol de penal de la mà de Victòria Porta.

Es la segona derrota consecutiva del Vila-sana, després de que la passada setmana perdés 4 a 2 a la pista del Palau de Plegamans. Tot i així el Vila-sana tanca l’any amb 19 punts que el situen en una molt bona cinquena posició.
El proper partit de la lliga el disputarà el 13 de gener a Madrid, a la pista del CP La Rozas.