El CP Vila-sana es classifica per la Copa de la Reina

28/01/2018

L'empat a la pista del Cerdanyola (3-3) li ha permès acabar la primera volta entre les vuit primeres posicions

El CP Vila-sana s’ha classificat per disputar la Copa de la Reina. L’equip del Pla d’Urgell necessitava acabar la primera volta de la lliga entre les vuit primeres posicions, fita que ha aconseguit aquest dissabte a la pista del Cerdanyola on ha quedat empatat 3-3, situant-se en la 7a posició a la taula classificatòria amb 19 punts.

El Cerdanyola es va avançar al marcador ja a la primera part amb un gol de Gemma Solé. Minuts més tard i en qüestió de segons el Vila-sana va remuntar gràcies a dos gols de la portuguesa Marta Vieira. Un resultat que el Cerdanyola va empatar abans d’acabar la primera part amb un altre gol de Gemma Solé.

A la segona part va arribar el 2-3 amb un gol de  falta directa de Victòria Porta però minuts més tard, la jugadora del Cerdanyola, Gemma Solé va aconseguir el 3-3 definitiu, en el que va ser el seu tercer gol del partit.

La Copa de la Reina es celebrarà del 2 al 4 de març a Vilanova i la Geltrú i a banda del Vila-sana, els altres equips que hi participaran són el Voltregà, Manlleu, Cerdanyola, l’Hostelcur Gijón, Las Rozas, el Generali HC Palau de Plegamans i el Bigues i Riells.