El CP Vila-sana guanya l’Sferic de Terrassa (3-0)

28/10/2017

L’equip suma la segona victòria de la temporada gràcies als gols de Maria Porta i Victòria Porta (2)

El CP Vila-sana guanya l’Sferic de Terrassa 3-0 en la 3a jornada de la temporada a l’OK Lliga.

La primera part del partit ha estat més igualada i l’Sferic ha tingut una bona oportunitat per marcar de penal però Anna Ferrer ha aturat la bola dues vegades.

La capitana del Vila-sana,  Maria Porta, ha encetat el marcador ja en la segona part. Minuts més tard Victòria Porta ha marcat el segon gol des del punt de penal. El 3-0 ha arribat també de la mà de Victòria Porta quan faltaven 9 minuts pel final del partit.

El Vila-sana suma la segona victòria de la temporada i es situa cinquè en la taula classificatòria amb 6 punts. Per contra l’Sferic de Terrassa es troba en la penúltima posició empatat amb 0 punts amb el darrer classificat, el Reus Deportiu.