El Dirt Track de Castellnou de Seana celebra la seva 20a edició aquest proper dissabte

28/08/2017

Hi participaran una seixantena de pilots i s’espera l’assistència d’un miler de persones

Últims entrenaments en el circuit de Dirt Track de Castellnou de Seana abans d’acollir, aquest proper dissabte, la 4a i penúltima prova de la Copa Rodi & Michelin. Aquesta competició reunirà una seixantena de pilots de tot Catalunya i part de l’Aragó en diferents categories que van des dels alevins, a partir dels 6 anys,  fins la categoria Master, per majors de 40 anys.

El circuit enguany presenta millores pel que fa el reg per aspersió i el traçat i espera aplegar a més d’un miler de persones, seguint la dinàmica de les anteriors edicions. I és que aquesta disciplina de velocitat ha anat guanyant adeptes en els últims anys.

Aquesta edició també serà especial ja que és la 20a pels organitzadors de l’AE Dirt Track de Castellnou de Seana. L’entitat va néixer l’any 1991 de la mà de diferents amics del poble i després de canviar de nom i d’una aturada, l’any 2014 van tornar a acollir campionats de Dirt Track en el circuit situat a l’antic camp de futbol del municipi.

L’última prova de la Copa Rodi & Michelin és celebrarà el proper 29 d’octubre a Alcarràs.