El FS Linyola cau davant el Salou (3-5) en el partit d'estrena del pavelló

14/01/2018

El Linyola ha estrenat, després d'uns dos mesos en obres, la nova pista de parquet, adaptada a la normativa

El FS Linyola ha estrenat el poliesportiu després de més de dos mesos en obres. El que havia de ser una festa de retorn va quedar aigualit pel resultat que no va acompanyar a l’equip local.

Malgrat el desenllaç, l’equip del Pla d’Urgell va arribar a la mitja part amb un 3-2 favorable gràcies als dos gols d’Agustí Boldú i al de Marc Poblet.

A la represa va arribar l’empat a 3, un resultat que es va mantenir fins a les acaballes del partit, quan van arribar el quart i cinquè gol del Salou, l’últim marcat des de l’altra meitat de camp. Uns gols que, finalment van fer decantar el resultat cap a l’equip tarragoní, 3-5 .

El Linyola està jugant per primera vegada a la seva història a la categoria de Segona B Nacional on està tenint una temporada molt complicada. I és que havent jugat ja 15 partits, l’equip del Pla d’Urgell no ha aconseguit sumar cap punt i es troba en l’última posició de la taula. Una situació que intentaran revertir en el que queda de temporada, on esperen que tornar a jugar al pavelló reformat i adaptat a la normativa vigent, els sigui un factor favorable. El següent partit es disputarà a Linyola el proper 20 de gener davant del Dénia.

Anna Berga