Èxit de la Mostra de Vins i Tapes de Mollerussa Comercial

08/05/2024

Setmana de les famílies al Pla

Mollerussa Comercial va celebrar amb èxit la seua segona Mostra de Vins i Tapes a Cal Jaques dissabte passat. L’entitat va arribar a canviar fins a 6.000 euros en la moneda oficial de l’esdeveniment, el molleuro, necessària per poder degustar els diferents productes que van oferir establiments com Patet, Maria Àngels, Krostó i Xarel·lo. Respecte als vins, el tast va incloure caldos de la Vinya Els Vilars, Clos de Peguera, Gabarró & Feixa o Celler Pere Brincs.

Setmana de les famílies al Pla

Xarrades de sexe per a joves; jocs de taula per als més petits o xarrades sobre la gestió de les emocions per a pares amb fills de quatre a sis anys són activitats incloses en la Setmana de les Famílies, que se celebrarà del 13 al 18. És una iniciativa del consell del Pla, la Banqueta i els serveis d’Intervenció Socioeducativa Itinerant i d’Orientació i Acompanyament a les Famílies.

Incendi de vegetació a Mollerussa

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir al matí un incendi que va afectar uns cinquanta metres quadrats de vegetació a prop del pati de l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa. El foc es va originar pocs minuts abans de dos quarts de dotze del matí i al lloc va acudir una dotació que va apagar les flames en mitja hora. Segons van informar els Bombers, l’incendi va calcinar canyes i vil·lans dels arbres. Així mateix, el foc no va afectar el centre educatiu limítrof.

Infolleida