Golmés inicia la demolició de dos cases per ampliar el col·legi

12/07/2017

Obrirà també un passatge, que es dirà Mestre Ramon Barqué

L’ajuntament de Golmés va iniciar aquest dimarts les obres de demolició de dos cases de la seua propietat situades al carrer Raval per procedir a l’ampliació del pati del col·legi de Primària Francesc Arenes, annex als dos immobles.

El projecte també preveu la creació d’un nou passatge per a vianants sense sortida, on s’ubicarà la nova entrada al col·legi, mentre que l’actual se suprimirà. L’objectiu és augmentar la seguretat viària en els accessos al centre educatiu, una zona molt freqüentada pel pas diari dels 170 alumnes del col·legi i les seues famílies.


El nou vial comptarà amb 6,5 metres d’ample i 23 de llarg, amb una zona enjardinada, cinc bancs i un aparcament per a bicicletes. Un carrer que ja té un nom previst. L’ajuntament pretén que passi a dir-se Mestre Ramon Barqué, en honor a un professor local que va morir als anys noranta. La proposta, sorgida també arran d’una petició veïnal, se sotmetrà a votació en el pròxim ple.

La previsió és que les obres d’enderrocament, amb un pressupost de 21.692 euros, finalitzin aquest divendres que ve i que la construcció del vial i l’ampliació del col·legi, amb una inversió de 82.391 euros, acabin a començaments del proper mes de setembre.

Segre