Gran victòria del CP Vila-sana davant el Voltregà (3-1)

11/11/2017

Tot i que el Voltregà s’ha avançat al marcador, les del Pla d’Urgell han aconseguit endur-se els 3 punts gràcies als gols de Victòria Porta (2) i Marta Vieira

Gran victòria del Vila-sana davant el Voltregà. L’equip del Pla d’Urgell ha guanyat 3-1 a l’equip que lidera la classificació i que s’havia mantingut invicte encara aquesta temporada.

Tot i que el Voltregà s’ha avançat al marcador amb un gol d’Adriana Gutiérrez pocs instants després, al mateix minut, ha arribat l’empat amb aquest gol de Victòria Porta. La jugadora del Vila-sana també ha aconseguit marcar el 2-1 quan faltaven 3 minuts per acabar la primera part. Ja a la segona part ha arribat el 3-1 definitiu de la mà de la portuguesa Marta Vieira.

Les tres victòries aconseguides a casa per l’equip del Pla d’Urgell contrasten amb les dues derrotes que l’equip suma com a visitant, una dada que intentaran canviar la propera setmana a La Coruña, on es desplaçaran per jugar amb el H.C. Liceo.

Amb aquest resultat el Vila-sana s’enfila fins a la 4a posició de la taula classificatòria empatat amb 9 punts amb el Cerdanyola que va 5è.