L’Ajuntament de Mollerussa adjudica les obres per instal•lar mesures preventives de seguretat al Grup Sant Isidori

15/11/2017

Paral·lelament, s’està ultimant l’informe definitiu que ha de determinar si es declara els blocs en ruïna

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat les obres consistents en la instal·lació, de manera urgent, de mesures preventives de seguretat en el conjunt dels 4 blocs d’habitatges del Grup Sant Isidori. Aquestes obres, tenen un pressupost de 32.872 euros i consistiran en actuar en aquells elements que puguin suposar un perill per a les persones com són la façana i l’entrada als immobles. Paral·lelament, s’està ultimant l’informe definitiu que ha de determinar si es declara els blocs en ruïna.

Per altra banda, la Generalitat ja disposa de set habitatges condicionats per cedir a l’Ajuntament. Aquests pisos aniran destinats a acollir a aquelles famílies del Grup Sant Isidori que resideixen en algun dels pisos amb més mal estat.

 

Aquestes accions són prèvies a l’activació del conveni de col·laboració que el consistori va signar el passat mes d’agost juntament amb els departaments de Governació i de Territori i Sostenibilitat. Entre altres, aquest conveni preveu la creació d’una oficina de gestió encarregada de buscar solucions per a les famílies afectades.

 

Anna Berga i Infolleida