L’Ajuntament homenatja a la veïna centenària Providència Alòs en un acte a la residència de Can Jaques

19/04/2024

L’homenatjada ha celebrat l’aniversari recitant una poesia i bufant espelmes acompanyada de les seves dues filles, dos néts i una besneta

L’Ajuntament de Mollerussa ha homenatjat aquest divendres a Providència Alòs Morelló, en una festa d’aniversari que s’ha organitzat en el seu honor a la residència Can Jaques, on resideix des de fa tres anys. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora d’Acció Social i Comunitària, Anna Carné, han lliurat en nom de la corporació una placa amb un extracte del poema Ítaca, de Konstantinos Kavafis, versionat per Lluís Llach, i han escoltat el poema que ha recitat l’homenatjada, qui ha fet gala d’una excel·lent memòria i vitalitat.

Providència, qui ha estat modista i empresària, ha celebrat els seus cent anys de vida bufant les espelmes d’un pastís acompanyada de les seves dues filles, dos nets i una besneta dels dos que té. La pintura i els treballs manuals han estat algunes de les seves passions, tot i que ara, ja no les pot dur a terme perquè la visió ja no l’acompanya com abans, segons han explicat les seves filles, qui n’han destacat la creativitat. A l’acte també ha assistit Pedro Mayordomo, en representació dels serveis territorials de Drets Socials, qui li ha lliurat la medalla de la Generalitat i li ha llegit una carta signada pel conseller.
Infolleida