L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, el primer de Lleida en no presentar-se a declarar

21/09/2017

El batlle estava citat a declarar aquest dijous al migdia. Dijous i divendres nombrosos ajuntaments del territori tanquen les portes al públic des de les 11 fins les 12 del migdia en motiu de protesta pels escorcolls i detencions a les seus del Govern a Barcelona

L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau (Bell-lloc es mou - Acord Municipal), ha estat el primer alcalde de la província de Lleida en desobeir a la fiscalia i no presentar-se a declarar per haver donat de suport al referèndum. Palau havia de presentar-se aquest dijous a les 12 del migdia als jutjats de Lleida però finalment no ha estat així.
Aquest dijous també ha declarat l'alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig (ERC).

 

Després de les nombroses manifestacions de dimecres a favor del dret a decidir, aquest dijous i divendres la majoria d’ajuntaments del territori han tancat les portes al públic des de les 11 fins les 12 del migdia com a mostra de protesta i de condemna dels fets que han tingut lloc a les seus del govern a Barcelona.

Diferents veïns s’han mostrat curiosos quan han vist les portes del ajuntaments tancades i a altres els ha tocat esperar fins les 12 en punt quan han tornat a obrir.

 

Anna Berga