L’Autotardor de Mollerussa obre divendres amb expectatives de rècord

17/10/2017

Si es manté el balanç del passat Autotardor, enguany, entre les 3 fires dedicades al sector automobilístic, Fira Mollerussa superaria els 500 cotxes venuts i els 10.5 milions d’euros en volum de negoci, uns registres mai assolits fins l’actualitat

La 23a edició de la fira Autotardor de Mollerussa arrenca aquest proper divendres amb bones expectatives. El certamen dedicat al sector automobilístic i la maquinària agrícola i industrial d’ocasió reunirà a 25 expositors, un més que en l’edició passada, en un total de 20.000 metres quadrats d’exposició.

A l’exterior del recinte firal també es tornarà a ubicar l’Espai Low Cost, amb cotxes amb un preu inferior als 6.000 euros. Les bones xifres assolides en la passada fira de Sant Josep i en la fira Autotrac fan pronosticar un augment en aquesta propera edició d’Autotardor, la qual l’any passat va tancar la millor edició de la seva història amb un total de 131 cotxes venuts i 1,7 milions d’euros en volum de negoci.

La fira estarà oberta de divendres a diumenge en horari ininterromput de 10 del matí a les 8 de la tarda i l’entrada és gratuïta. A més, entre tots els compradors es realitzarà un sorteig de 3.000 euros amb la finalitat d’incentivar la compra al certamen.

Anna Berga