L'Institut Terres de Ponent, sense calefacció des de fa dos setmanes

17/11/2017

Uns 350 alumnes assisteixen a classe amb jaquetes, guants i mantes

Des de fa dos setmanes, uns 350 alumnes dels 450 que estudien a l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa assisteixen a classe amb jaquetes, guants i, alguns fins i tot, amb mantes ja que la calefacció no funciona. El motiu són les obres per substituir el sistema de climatització per passar de calderes de gasoil a subministrament amb gas. Tot i que les obres van finalitzar el passat mes d’agost encara faltava la connexió amb la xarxa, unes feines que la companyia Gas Natural no va iniciar fins la setmana passada. Una situació que ha coincidit amb la caiguda de temperatures i en algunes aules s’ha arribat als 12ºC.

Però no tots els alumnes han resultat afectats ja que alguns d’ells estudien en mòduls prefabricats on sí hi ha sistema de climatització.

 

Davant aquesta situació, els operaris allargaran els treballs durant tot el cap de setmana per avançar les obres i  tenir-les finalitzades entre el proper dimecres i dijous. Mentrestant, el centre ha instal·lat una trentena de radiadors d’oli a les classes com a mesura provisional.

Anna Berga