Mollerussa participa en la Gran Recollida de Joguines de la Creu Roja

09/12/2017

Durant tot el dissabte s’ha instal•lat dos punts de recollida de joguines tot i que també es poden dur directament a la Creu Roja del Pla d’Urgell fins el 20 de desembre

Sota el lema “Els seus drets en joc”, aquest dissabte la Creu Roja de la província duu a terme la Gran Recollida de Joguines. Aquesta activitat, que enguany arriba a la 25a edició, recull joguets o donatius amb l’objectiu de que tots els infants, independentment de la situació econòmica de les seves famílies, puguin estrenar una joguina durant aquestes festes. En el cas de Mollerussa, els punts de recollida s’han situat davant les botigues “Marrades” i “La Joguina”.

 

Més d’una vintena de voluntaris del Pla d’Urgell s’han involucrat en aquesta jornada i durant els propers dies, molts altres també hi col·laboraran ja sigui embolicant joguines o ajudant a La Vermelleta el dia de l’entrega dels regals. Les característiques d’aquestes joguines és que han de ser noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques.

 

El proper 28 de desembre La Vermelleta repartirà unes 200 joguines als nens i nenes del Pla d’Urgell i a nivell de la província s’espera recollir unes 8.000 joguines per a més de 2.000 infants.

 

Anna Berga