El Concurs de Conducció de Carretilles d’Elevació aplega 24 participants

19/03/2017

Un total de 24 conductors han participat finalment a la vintena edició del Concurs de Conducció de Carretilles d’Elevació, que ha organitzat Tallers Antoni Miquel S.L durant la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa i que ha culminat aquest matí amb les darreres proves a la carretera de Miralcamp i amb el lliurament de premis.

El guanyador d'aquesta edició ha estat Jordi Vilasetrú (Transbernal, de Lleida), seguit amb només un segon de diferència a la classificació per Joel Segura (Nufri, de Mollerussa), segon, i a 18 segons per Josep Llobera (Lactalis Puleva, de Mollerussa), tercer. Per la seva banda, Jordi Cama (Cama Cortadelles, de Cervera) s'ha endut el Premi a la Seguretat.

El concurs de Conducció de Carretilles d’Elevació consta de dues tandes, la primera de les quals es va celebrar la tarda de dissabte, mentre que la segona s'ha disputat aquest matí. Els participants han de superar les sis proves en un temps límit, i el resultat acumulat els dos dies és el que determina la classificació final del Concurs.

El lliurament de premis als guanyadors ha tingut lloc aquest matí a l’estand de Tallers Antoni Miquel, representant oficial Linde per a Lleida, Tarragona i Andorra, amb la presència de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Com en les edicions anteriors, els tres primers classificats tindran dret a participar al Campionat d'Espanya de Conducció de Carretilles d’Elevació, que se celebrarà a Vigo i que serà classificatori per al Campionat del Món a disputar a Aschaffenburg (Alemanya).

Infolleida