El Consell reuneix més de 400 alumnes del Pla a la XII edició del 'Cantem' a Vilanova de Bellpuig

03/04/2024

Aquest any la representació escollida és de Poire Vallvé i tracta de la convivència entre la diversitat i la soledat

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, organitzen la XII edició de la cantata escolar el pròxim 5 d'abril a les 20 hores al poliesportiu de la localitat. L'activitat està coordinada des del Seminari de mestres especialista de música dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Més de 400 alumnes de les divuit escoles del Pla d'Urgell interpretaran l'obra 'La ciutat i la lluna' una actuació que estarà acompanyada amb música la Jove Orquestra de l'Escola de Música de Mollerussa, narrat per l'alumnat de l'escola Marinada i sota la direcció de Josep Miquel Mindan i de l'EM de Música de Mollerussa.

Aquest any la representació escollida és de Poire Vallvé i tracta de la convivència entre la diversitat i la soledat. L'actuació presenta uns menuts que pel fet de ser nous al veïnat, se senten sols. L'aparició d'unes pedres extraordinàries i misterioses, i la topada amb una sèrie de personatges del barri, faran que els petits es trobin i facin colla, amb la mirada còmplice de la lluna.

L'activitat té l'objectiu d'organitzar i fomentar l'educació musical als centres de primària, promoure l'intercanvi d'experiències entre el professorat especialista com a element formatiu i, alhora, facilitar el desenvolupament d'un projecte comú amb la realització d'una cantata.
Infolleida