Linyola organitza el Primer Concurs de Contes i Narracions Breus

04/04/2017

Linyola acollirà durant la 4a edició de la Fira de la Camamilla el primer concurs de Contes i  Narracions Breus. Aquest premi ha estat organitzat per l’Ajuntament del municipi i la biblioteca Salvador Espriu. Les obres han de tenir aquesta planta com a protagonista.

El concurs serà de caire literari, es podran compondre contes, narracions breus, recopilacions d’anècdotes, etc. El que es valorarà serà la creativitat dels autors i la qualitat de les obres. Els relats han de ser en català, inèdits i no poden haver guanyat cap premi en cap altre concurs.

Alex Mases, alcalde de Linyola, explica que han volgut organitzar aquest concurs perquè aquest combina tres elements: primavera, literatura i camamilla, “Els quals considerem són una combinació ideal que poden tenir gran protagonisme dins dels actes de la mateixa fira”.

L’alcalde apunta que la convocatòria distingeix diferents  categories segons l’edat dels participants. “Hi haurà tres grups de participants, l’infantil fins a 12 anys, el juvenil fins a 18 i l’adult per la resta de participants. S’atorgarà un premi a cada grup: un val de 50 euros pels infantils, 100 euros pels juvenils i 150 euros pels adults a bescanviar en llibres i articles culturals en qualsevol establiment local”, diu Mases.

Les obres guanyadores quedaran en propietat de la biblioteca la qual es reservarà el dret de publicar-les un cop finalitzat el concurs.

Infolleida