Més de 500 músics ja s’han inscrit al No Surrender Festival

15/06/2017

Músics de totes les edats homenatjaran al Bruce Springsteen en el No Surrender Fest que es celebra en menys d’un mes

Compte enrere  per la celebració del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig. El Festival, que tindrà lloc els propers 7 i 8 de juliol, espera reunir a 1.001 músics que interpretaran conjuntament la cançó de Bruce Springsteen que dóna nom al festival. Actualment ja s’han superat els 500 músics inscrits i s’han venut unes 600 entrades i l’organització confia en anar augmentant aquestes xifres a mesura que s’apropa la data.

En poc menys d’un mes en aquests camps s’hi situarà la zona de càmping i a pocs metres, al camp de futbol municipal, és on es celebrarà el Festival. Dissabte a les 7 de la tarda tindrà lloc l’acte central i sota la direcció artística d’Antoni Tolmos s’enregistrarà la cançó que posteriorment es farà arribar al mateix Boss. Entre els músics participants, s’hi troba gent de totes les edats.

El Festival No Surrender també comptarà amb les actuacions de diferents grups com els tributs Gorge Mileson, Thunder Road i The Spring’s Team liderat pel periodista i humorista Manel Fuentes.

Anna Berga