El calendari solidari d'ACUDAM 2023 homenatja els esportistes del Pla d'Urgell

16/12/2022

Hi ha participat prop d'una seixantena d'esportistes i usuàries d'ACUDAM

Resquitx Restaurant va acollir ahir al vespre la presentació de la 5a edició del calendari solidari de l'entitat social del Pla d'Urgell.

Una seixantena d'esportistes i persones ateses a l'ACUDAM han participat en aquesta edició. Albert Font ha estat per enèsima vegada l'autor de les fotografies el qual està format per 13 portades, hi participa de forma altruista.

Els clubs i esportistes provenen majoritàriament del Pla d'Urgell i rodalia. El calendari solidari vol retre homenatge a l'esport, els clubs i esportistes que amb la seva tasca contribueixen a formar i educar en valors a la societat.

El calendari té un preu de venda de 5€ que van destinats íntegrament als projectes que duu a terme l'entitat social. Demà divendres es posarà a la venda demà divendres a més de 70 establiments del territori.

Han participat en aquesta edició: Club Natació Mollerussa, Ass. Atlètica Xafatolls, Ares Lahoz (campiona d'Espanya d'Autocross), CatiGat Pla d'Urgell, CFJ Mollerussa, CB Mollerussa, Club Hoquei Vila-sana, Club Tennis Mollerussa, Alba Caño (jugadora del FC Barcelona), Club Tennis Taula Borges Blanques, Linyola Club Futbol Sala, Club d'Escacs de Mollerussa i el Consell Esportiu del Pla d'Urgell.
Karen Alfonso/Julen Andres