La 1a festa Posa't la gorra de Mollerussa reuneix a més de mil persones

24/09/2017

El moment més especial del matí ha estat la lectura del manifest i l'enlairament de globus

Més d’un miler de persones han omplert el parc municipal en la primera festa “Posa’t la gorra” de Mollerussa en benefici de l’AFANOC. La festa ha estat possible gràcies a l’AMPA Mollerussa, que agrupa els 4 centres de primària de la ciutat, i durant el matí s’han dut a terme una vintena de tallers que han anat a càrrec de les diferents entitats i associacions del municipi.

La gorra solidària d’AFANOC ha estat l’entrada a la festa, presentada pel Mag Lari i que també ha comptat amb la participació del Sr. Postu i la música de Batukada Tabalets, Lo Pau de Ponts, Dj’s alumnes de la Salle, i Sonotone Q Rock.

El moment més especial ha estat quan s’ha llegit el manifest d’AFANOC que ha anat a càrrec d’una noia qui el seu germà petit havia patit càncer i posteriorment s’ha fet l’enlairament de globus.

L’objectiu d’aquesta festa és sensibilitzar a la ciutadania sobre el càncer infantil i a la vegada recaptar fons per tirar endavant els projectes que duu a terme l’associació.

L’organització han assegurat que la festa es repetirà l’any vinent i que, fins i tot, algunes entitats ja han mostrat el seu interès en participar-hi.

Anna Berga