La 33a fira Autotrac compta amb un centenar més de vehicles

22/04/2023

La inauguració ha anat a càrrec de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Montse Bergés

La 33a Fira Autotrac de Mollerussa ha obert avui les portes. Venint d’un Sant Josep on les xifres han estat molt bones, les perspectives per aquest certamen, tal com han expressat els expositors, no son menys. A més, s’hi afegeix que coincideix amb Sant Jordi, una festivitat que porta als veïns a sortir al carrer.

 La fira es consolida com un referent en el sector d’ocasió de l’automòbil, furgonetes i maquinària agrícola i industrial. Es podran veure vehicles de gamma mitjana i gamma mitjana alta, així com cotxes híbrids i elèctrics, demostrant la capacitat d’innovació i adaptació dels expositors.

 Enguany hi haurà 450 cotxes exposats, el que suposa un centenar més que l’any passat. I pel que fa a maquinària agrícola es podran veure fins a 60 unitats.

 L’objectiu per a aquesta fira és superar les xifres aconseguides l’any passat, de 81 cotxes venuts per un import d’1,7 M€. El certamen estarà obert al públic durant tot el cap de setmana en un horari de les 10 del matí a les 8 del vespre i qui es compri un cotxe en el marc de la fira, entrarà en un sorteig d’un premi de 3MIL euros.

K. ALFONSO I A. CAMARASA