El Club Bàsquet Mollerussa presenta la nova temporada

13/11/2017

Enguany el club compta amb 182 jugadors repartits en 14 equips

 

El Club Bàsquet Mollerussa ha presentat aquest diumenge al Pavelló Poliesportiu la nova temporada en un acte en el que també hi ha participat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, Eudald Berenguer, en representació de la delegació territorial de la Federació Catalana de Bàsquet i el president de l’entitat, Pere Codina, juntament amb la resta de representants de la junta i patrocinadors.

El club compta enguany amb un total de 182 jugadors i jugadores, 99 en equips femenins i 83 en els masculins, repartits en un total de 14 equips que competeixen a la lliga regular i als quals se suma l’equip de l’escola i els dels veterans així com també un equip vinculat amb l’entitat social ACUDAM.

Pel que fa a l’equip d’entrenadors, sota la coordinació de Josep Maria Torres com a director tècnic, està format per un total de 18 entrenadors i entrenadores.

En els parlaments, l’alcalde va lloar la capacitat del club de seguir creixent any rere any i va animar a tots els equips a portar el nom de Mollerussa arreu competint amb esportivitat. Per la seva part, el president del club va explicar que enguany s’ha assolit ja el repte de completar totes les categories tant en la línia masculina com en la femenina i, fins i tot, s’ha doblat en la categoria infantil tant en nois com en noies.

Infolleida