El Vila-sana es deixa dos punts a 13 segons del final a Voltregà (2-2)

04/04/2024

El Vila-sana no sap rematar un matx que dominava per 0-2 al descans i cedeix un empat amb un gol a 13 segons del final abans de jugar-se dissabte el futur a la Champions

El Vila-sana va deixar escapar una victòria que tenia pràcticament a la butxaca en un final de partit que no va saber gestionar. Amb el Voltregà bolcat i sense portera per tenir superioritat en atac, Victòria Porta no va mirar porteria quan va recuperar la possessió i faltant 13 segons les locals van aconseguir el gol de l’empat (2-2). Un dur cop per a les de Lluís Rodero abans d’afrontar aquest dissabte la tornada dels quarts de final de la Champions a la pista del Gijón, on ha de remuntar el 2-3 de l’anada. 

Lluís Rodero: “Hem fet una segona part desastrosa”

Lluís Rodero va acabar el partit molt enfadat pels dos punts que van volar en l’últim sospir en una segona part que va qualificar de “desastrosa”. “Hem fet una primera meitat molt bona, en la qual hauríem pogut anar-nos-en amb un marcador més voluminós, però la segona ha estat desastrosa, en la qual el Voltregà ha estat molt superior, aquesta és la veritat. Després del descans hem sortit involuntàriament relaxades”, va reconèixer el tècnic del Vila-sana, que va lamentar que Victòria Porta no disparés a porteria quan no hi havia portera segons abans del 2-2. “Ha de xutar a porteria, però no ho ha vist clar i ha decidit aguantar la bola. Era una jugada molt clara, però ella no l’ha vist igual de clara”, va indicar el tècnic. Rodero no creu que això afecti per al partit de Champions de dissabte i va assenyalar: “Aquest equip quan cau normalment s’aixeca. Tenim clar que si volem competir dissabte a Gijón hem de jugar els 50 minuts al mateix nivell i aprendre que cap partit no està guanyat”.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida