L’Ajuntament de Mollerussa renovarà la gespa artificial del camp de futbol 7

20/06/2017

També ha adjudicat les obres de millora en l’edifici de serveis del complex esportiu

L’Ajuntament de Mollerussa renovarà, aquest estiu, la gespa artificial del camp de futbol 7 situat al Camp Municipal d’Esports ja que la gespa actual està reutilitzada de quan es va canviar la del camp de futbol gran i presenta un gran desgast, a més de tenir parts apedaçades. L’import d’aquesta obra és de 53.888 euros i també inclou, a més del camp, la tanca perimetral i les banquetes. D’aquesta manera, el complex esportiu podrà acollir campionats de base ja que comptarà amb 3 camps de futbol 7 en condicions, el que es renovarà, i dos camps resultants de partir el camp gran.

El consistori també ha adjudicat les obres de millora en l’edifici de serveis del complex a l’empresa Josep Esteban per un import de 16.838 euros. Actualment ja s’han començat les obres de reforma dels banys que han de permetre adaptar els serveis a la demanda creixent.

 Aquestes obres també inclouen renovar la xarxa de sanejament, la xarxa elèctrica, col·locar llums leds amb sensors de moviment i construir una rampa de formigó per millorar l’accés al servei adaptat.

Anna Berga