Marc Miró guanya el primer Piramidal d’edats

07/11/2017

El jugador del Club de Tennis Taula Mollerussa s’imposa en el nivell més alt de la competició

El jugador de categoria juvenil del CTT Mollerussa, Marc Miró, ha guanyat aquest passat dissabte el primer Piramidal d’edats, que s’ha disputat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. Miró s’ha imposat en el grup 1 de la competició, on s’hi concentren els millors palistes de la competició i on també hi ha el jugador del club mollerussenc Albert Llobera.

Fins a 48 palistes, 9 dels quals del CTT Mollerussa, han participat en la primera prova d’edats de la temporada a la província de Lleida, que engloba jugadors de 6 a 18 anys. La competició separa en grups de vuit tots els participants,seguint l’ordre del rànquing provincial, la qual cosa fa que en el primer grup es concentrin els millors palistes. Aquest sistema provoca que tothom jugui amb un jugador d’un nivell similar al seu.

Aquest cap de setmana també hi ha hagut jornades de lliga pels equips del CTT Mollerussa. El primer equip, el CTT Mollerussa Servisimó VW, que milita a Segona Nacional ha perdut per la mínima a casa contra el CTT Vilanova i la Geltrú per un ajustat 3 a 4. El trident format per Ricard Gómez, Iván Fernández i Cristian Fernández han aconseguit forçar el doble davant d’un dels millors equips de la competició encara que, finalment, l’esforç no s’ha vist recompensat.

La cara positiva l’ha donat el CTT Mollerussa Àlex Joier Trofeus de Tercera Nacional, que porta quatre victòries consecutives sumant la d’aquest cap de setmana en què han derrotat l’equip de Reus per 4 a 2. Per últim, a nivell provincial, l’equip de Preferent, el CTT Gràfix Mollerussa, ha perdut contra el CPU Vilanovenc per 3 a 4 i l’equip de Segona Provincial també ha cedit per 0 a 6 contra el CTT Agramunt B.

Infolleida