Sancho Ayala i Rosamari Carulla, guanyadors de la 9a Volta a l'Estany

12/11/2017

En la cursa de 10km. Pel que fa la de 5km, Sergi Nunes i Laura Gómez han estat els més ràpids en les respectives categories

523 atletes han participat en la 9a Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Igual que en les anteriors edicions, la cursa ha comptat amb dos circuits, un de 10km i un altre de 5km, els quals passen per l’Estany i finalitzen a Ivars d’Urgell. Des de l’organització valoren positivament la participació tot i que ha estat inferior a altres edicions i esperen que de cara l’any vinent, es pugui atreure a més corredors coincidint amb el 10è aniversari.

En la cursa de 5km el guanyador ha estat Sergi Nunes de Runners Balaguer amb un temps de 17min 34”. En la categoria femenina Laura Gómez de Ferrer Hotels Mallorca s’ha fet amb el lloc més alt del podi amb un temps de 19min 45”.

Pel que fa la cursa de 10kmSancho Ayala de Fondistes Solsonés ha aconseguit la millor marca amb 33min i 52”. Rosamari Carulla de Logiesport Guineu, ha guanyat en la categoria femenina amb un temps de 38min 57”.

 

En la cursa també hi ha col·laborat els nois i noies del cau, diferents voluntaris del poble i un grup de batucada ha animat els corredors al llarg del recorregut urbà.


Anna Berga