Victòria del Vila-sana en el debut a l'OK Lliga (3-0)

14/10/2017

L'equip del Pla d'Urgell ha jugat el primer partit a casa davant el Reus Deportiu

El CP Vila-sana suma els primers 3 punts a l’OK Lliga després de guanyar el Reus Deportiu 3 - 0 en el partit de debut en aquesta categoria. Després d’un primer temps més igualat i sense gols, les oportunitats de les del Vila-sana s’han materialitzat als pocs minuts després d’haver començat la segona part de la mà de Maria Porta, Marta Vieira i Victòria Porta.

El poliesportiu de Vila-sana s’ha omplert d’aficionats que no s’han volgut perdre el debut a casa de l’equip del Pla d’Urgell, un debut que també han compartit les jugadores del Reus Deportiu ja que també ha estat el seu primer partit a la categoria després que recentment aconseguissin l’ascens. La propera setmana l’equip de Jordi Capdevila es desplaçarà fins a la pista del Manlleu per intentar aconseguir de nou els 3 propers punts.