Alcaldes del Pla d'Urgell signen el Decret de Suport a la Llei del Referèndum

07/09/2017

Diferents alcaldes del Pla d’Urgell han signat aquest dijous el decret en suport a la Llei del Referèndum, aprovada ahir al Parlament de Catalunya amb els vots a favor dels grups de Junts pel Sí i la CUP.

*Actualització* Ja han signat aquest document TOTS els alcaldes del Pla d'Urgell: Barbens, Bell-lloc d'Urgell, Bellvís, Castellnou de Seana, El Palau d'Anglesola, El Poal, Fondarella, Golmés, Ivars d'Urgell, Linyola, Miralcamp, Mollerussa, Sidamon, Torregrossa, Vila-sana i Vilanova de Bellpuig.

En aquest decret s’expressa el ple suport dels respectius municipis al Referèndum d’autodeterminació de Catalunya del proper 1 d’octubre així com al compliment de les previsions que es concreten a la seva llei corresponent.

Segons senyala el segon punt del decret, els alcaldes donaran compte d’aquesta resolució en el proper Ple ordinari dels respectius municipis.

El decret d’alcaldia també comunicarà aquesta resolució al Govern de la Generalitat a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).



Anna Berga i Infolleida