L’Ajuntament de Mollerussa presenta una guia per promocionar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral de la ciutat

18/07/2017

La guia vol desmentir alguns dels rumors pel que fa la segregació horitzontal, la vertical, la conciliació laboral i les diferències salarials

L’Ajuntament de Mollerussa ha presentat una guia de promoció de la igualtat d’oportunitats en el món laboral. La guia neix de la Regidoria de Règim Intern i Igualtat i del Pla de Barris. Després que l’Ajuntament aprovés, en el passat ple ordinari del mes de maig, un Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats, amb aquesta guia pretén externalitzar-lo i sensibilitzar i conscienciar a les empreses a i als habitants.

 

La guia s’ha realitzat a partir d’unes enquestes que l’any 2015 es van passar a més de 200 contactes d’empreses i entitats, dels quals, gairebé la meitat van tornar resposta. Entre els 4 apartats de la guia, n’hi ha un en que es recullen i es desmenteixen, a partir d’una contraargumentació, aquells rumors més estesos pels mollerussencs i mollerussenques pel que fa la segregació horitzontal i la vertical, la conciliació laboral i les diferències salarials.

En els propers dies l’Ajuntament de Mollerussa repartirà la guia a un centenar de comerços i a les entitats de la ciutat.

Anna Berga i Oriol Gordillo