Linyola aposta per donar prioritat al vianant

13/04/2017

L'Ajuntament de Linyola ha instal•lat dos passos elevats i tres reductors de velocitat a l'interior del municipi amb l’objectiu de pacificar el trànsit.

L’Ajuntament de Linyola ha instal·lat dos passos elevats a l’antiga carretera interior que travessa el poble amb la intenció de pacificar el trànsit i que implementen així, els dos passos a nivell que ja es van col·locar fa 3 anys a l’entrada del municipi quan es va rehabilitar aquesta via. També s’ha instal·lat tres reductors de velocitat, dos a l’antiga carretera interior de Penelles i un davant la zona esportiva.

L’objectiu és fer un full de ruta per anar implementant aquelles millores de mobilitat que es precisin en cada moment segons les necessitats del veïns i que per altra banda, poden ajudar a  reorganitzar la circulació de manera òptima, com pot ser, incentivant l’ús de l’actual variant del municipi.

L’Ajuntament de Linyola continuarà apostant per la prioritat del vianant i properament col·locarà 9 bandes rugoses en altres carrers del municipi.

Anna Berga