Linyola projecta una reforma integral de la zona esportiva i de lleure

01/03/2017

L'ajuntament de Linyola planteja una reforma integral de la zona esportiva i de lleure, degut a que els equipaments han quedat obsolets i necessiten modernitzar-se. Aquest projecte planificaria la construcció d'un edifici comú per al poliesportiu, la zona de les piscines i la del camp de futbol amb l'objectiu d'optimitzar l'espai ja que actualment cadascun d'aquests espais té els seus propis vestuaris i la seva pròpia de la zona bar.
 
D’aquesta manera, segons l’alcalde, Àlex Mases, s’optimitzaria l’espai, ja que actualment cada un d’aquests equipaments compta amb els seus propis vestidors. Al poliesportiu es requereix una millora de l’equipament global, mentre que a les piscines cal renovar el sistema de depuració d’aigua. Des de l’ajuntament ja s’està treballant en la redacció d’aquests projectes i en buscar ajuts que permetin realitzar-los.

Actualment s’estan acabant les obres de col·locació de gespa artificial al camp de futbol, unes obres que han suposat una inversió important de la 1/5 part del pressupost total d’aquest 2016. Recentment s’han acabat les obres de paviment i es preveu que aquestes finalitzin entre aquest mes i l’abril.

Segre