Mollerussa es concentra per condemnar la vulneració de drets i llibertats viscuda l’1O durant el referèndum

02/10/2017

L'ajuntament es suma a la vaga general convocada per aquest dimarts

Mollerussa ha sortit un dia més al carrer per concentrar-se davant la plaça de l’Ajuntament en protesta i condemna per la vulneració de drets i llibertats viscuda ahir a Catalunya durant la celebració del referèndum d’autodeterminació en el transcurs de la qual més de 800 persones van resultar ferides de diversa consideració per l’actuació de les forces policials estatals.

 

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, i diversos regidors del consistori, ha estat l’encarregat de la lectura del manifest signat per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència que conclou dient: “Hem votat. Hem dit ben alt al món que la repressió no podrà callar la nostra voluntat. La democràcia sempre guanyarà la violència”. L’acte, que ha congregat més de dues-centes persones, ha acabat amb un llarg aplaudiment de tots els que s’hi han sumat.

 

El consistori secunda demà l’aturada de país

Per la mateixa raó, l’Ajuntament secundarà demà l’aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia per la qual cosa totes les dependències municipals romandran tancades en senyal de rebuig i protesta pel “dèficit democràtic que encara estem vivint de mans de l’Estat espanyol”, ha confirmat l’alcalde.

 

Infolleida