Centenars de veïns participen a la festa dels 3 tombs de Linyola

21/01/2018

L'acte central ha estat la benedicció dels animals de companyia i d'una vintena de cavalls

Els animals, i en especial els gossos i els cavalls, han estat, un any més, els grans protagonistes de la festa dels 3 tombs de Linyola que ha atret a centenars de veïns de la comarca. L’acte central ha estat la benedicció dels animals de companyia i dels cavalls, seguit dels 3 tombs, tot i que també s’han programat altres activitats com l’esmorzar popular de xulles i un bingo a la tarda.

Durant tot el matí, fins a una trentena de parades d’alimentació i complements s’han situat a la plaça Planell on també s’hi ha pogut veure un corral amb diferents animals com galls dindi o oques, entre altres. Així mateix, els més petits han estat els altres grans protagonistes de la jornada ja que, com a novetat, han pogut gaudir de dos tallers de manualitats a més de les ja tradicionals passejades amb rucs.

A més, la festa també serveix per a donar visibilitat a diferents entitats i associacions del poble, com són el Futbol Sala Linyola, l’agrupació escolta Mascançà o els alumnes de primer de batxillerat.

 

Anna Berga