Continuen les obres a l’antiga discoteca Musicland

10/10/2017

Les obres ja permeten veure el pati de llums i actualment s’hi està instal•lant la nova coberta

Continuen les obres de l’antiga discoteca Musicland. L’espai que ha de passar a convertir-se en la seu de l’AEiG Cal Met, es troba en fase d’instal·lació de la nova coberta que s’està duent a terme mitjançant la col·locació d’unes peces de grans dimensions.

Les obres, amb un pressupost de 68.062€ també inclouen, entre altes millores, l’enderroc del paviment a la zona on s’ubicaran els nous patis de llum i la fonamentació d’aquests, així com la realització de la seva xarxa de recollida d’aigües. El pati de llums central oferirà ventilació interior i il·luminació exterior a 4 dels caus que s’habilitaran al que va ser la pista principal de l’antiga discoteca.

La intenció del consistori és continuar adequant l’interior de l’equipament en funció de la disponibilitat econòmica i sempre d’acord amb l’agrupament escolta. A banda de l’espai que ocuparà el cau, també està previst habilitar una sala polivalent d’uns 10 metres a la que fou la pista de darrera de la discoteca, per tal de poder-hi dur a terme activitats complementàries organitzades per altres entitats.

Anna Berga i Infolleida