El Consell Comarcal presenta una nova campanya per millorar la recollida selectiva i frenar la presència de voluminosos al carrer

31/10/2017

La campanya inclou, entre altres, un concurs a Instagram on es podran penjar fotografies en les que es fomenti el reciclatge

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell durà a terme, durant el mes novembre, una nova campanya de sensibilització que té per objectiu millorar el percentatge de recollida selectiva i evitar la presència de residus voluminosos a l’àrea d’escombraries. La campanya inclourà un concurs a través d’Instagram on els usuaris podran penjar fotografies en les que es fomenti el reciclatge sota l’etiqueta #pladurgellrecicla.

 

Dins aquesta campanya també es col·locaran diferents punts d’informació i dos educadors ambientals visitaran els municipis de la comarca per informar a peu de carrer i resoldre dubtes. Aquests agents també col·locaran un adhesiu els residus voluminosos que els veïns deixen al costat dels contenidors per identificar-los com a conducta incívica.

 

Actualment el percentatge de recollida selectiva a la comarca es del 45%, superior a la mitjana catalana, tot i que cal millorar-lo per assolir el 60% que es fixa l’Agència de Residus de Catalunya per l’any 2020.

 

Anna Berga