La biblioteca Comarcal obre aquest setembre un Club de Lectura de la mà de l’escriptor i crític literari Ramon Rubinat

12/09/2017

El proper dimarts 19 de setembre es farà una xerrada per a presentar el club

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila posa en marxa a partir del 19 de setembre una nova activitat. Es tracta d’un Club de Lectura de la mà de Ramon Rubinat, director de l’Aula de Literatura de Lleida i professor de Crítica Literària a la Universitat de Lleida. La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la a través de la biblioteca ja que el màxim de places disponibles són 15. Les trobades es faran un dilluns de cada mes de dos quarts de 7 de la tarda a les 8 del vespre.

Per tal de presentar el club i explicar-ne els objectius i funcionament, el proper dimarts 19 de setembre a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada La lectura crítica, una arma més poderosa que les revolucions i l’autoajuda, a càrrec del mateix Ramon Rubinat, qui és doctor en Teoria de la Literatura amb una tesi doctoral que fou reconeguda amb el V Premio Internacional de Investigación Científica y Crítica Academia del Hispanismo.

Les dates confirmades, de moment, són el 16 d’octubre, el 20 de novembre, el 18 de desembre i el 22 de gener. Pel que fa als llibres sobre els que es treballarà, el primer serà Tan tuyo como tu muerte, d’Emili Bayo.

 

Infolleida