La formació gratuïta, un dels puntals de la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell

21/06/2017

Unes 1130 persones van assistir, durant el passat any, en algun dels cursos i seminaris que organitza l’IDA

Treballar l’habilitat del lideratge és una tasca imprescindible per a les persones que dirigeixen equips i empreses ja que s’aconsegueix crear ambients de treball basats en l’empatia i la psicologia positiva que ajuden a millorar la productivitat. Amb aquest objectiu, La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell i l’Institut municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida han organitzat el 3r Laboratori pràctica sobre “com potenciar el teu lideratge i influir en el teu equip”.

La formació gratuïta a través de cursos, seminaris o laboratoris com aquest, són un dels puntals de la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell, juntament amb l’allotjament, a un preu mòdic, i acompanyament d’empreses joves. Actualment l’IDA acull 7 empreses que donen feina a 22 persones.

La tipologia de les empreses que acull actualment l’IDA són empreses tecnològiques, de serveis o del sector agroalimentari com una empresa que es dedica a l’exportació de productes alimentaris a països com els Emirats Àrabs o Xina o una personal shopper.

 

Anna Berga