La Salle realitza un Pols Solidari per la justícia global

17/11/2017

178 alumnes de La Salle de Mollerussa han participat en aquest acte que ha aplegat a més de 8.000 persones entre tots els centres La Salle de Catalunya

Sota el lema “Guanyem un pols per la justícia” aquest divendres 178 alumnes de La Salle de Mollerussa han dut a terme un pols solidari per celebrar el 25è aniversari de la fundació Proide, Projecte i desenvolupament. Aquesta iniciativa s’ha celebrat simultàniament a les 21 escoles que La Salle té Catalunya i ha aplegat a més de 8.000 persones entre alumnes i professorat. A més de la part solidària, aquest acte també s’ha proposat batre el Rècord Guinness en ser més persones fent un pols a la vegada en diferents llocs.

Aquest pols ha volgut simbolitzar  la capacitat de les persones per a canviar el món si s’uneixen i sumen esforços i és que l’acte ha servit per recaptar fons que es destinaran a projectes educatius que l’entitat PROIDE realitza a països del Sud.

L’ONG PROIDE treballa en diferents països d’Àfrica, Amèrica Llatina i Orient Mitjà amb l’objectiu de garantir el dret a l’educació als infants i joves.

Anna Berga