L’Ajuntament de Mollerussa participa en una jornada de prevenció sobre l’anàlisi i gestió del conflicte amb joves

20/11/2017

La passada setmana l'institut La Salle també va dur a terme el taller "Mirades diverses" amb l'objectiu de trobar eines que ajudin a desmuntar els rumors entre els adolescents.

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de dos tècnics de la regidoria de Benestar Social, ha participat en la XII Jornada de Prevenció i Mediació comunitària, que va tenir lloc divendres passat al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat. La jornada sota el títol Trans-Formant la intervenció: l’anàlisi i la gestió del conflicte amb joves, va tenir per objectiu presentar el treball que han dut a terme durant dos anys una trentena de professionals de tots els àmbits que treballen amb joves amb l’objectiu de construir eines de treball per millorar la intervenció en casos de conflictes que impliquen joves.

D’altra banda, la setmana passada també es va dur a terme a l’institut La Salle el taller Mirades diverses, impulsat per la regidoria de Benestar Social, Ciutadania i Infància dins el Pla local de Ciutadania i Migracions,  amb l’objectiu de treballar eines que ajudin a qüestionar, aturar i desmuntar els rumors entre els adolescents. Aquest taller, que també busca fer reflexionar a l’alumnat sobre la diversitat cultural i la cohesió social, ja s’ha fet en altres centres de secundària de la ciutat i ha comptat en tres anys amb la participació de prop de 184 alumnes.

 

 

Infolleida