L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, s’acull al dret de no declarar

19/09/2017

Solsona ha estat un dels tres primers edils a declarar aquest dimarts juntament amb els alcaldes del Pont de Suert i Oliana

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, ha estat un dels tres primers edils a declarar aquest dimarts, juntament amb els alcaldes del Pont de Suert i Oliana.

Ha estat el primer però, en fer-ho al fiscalia del TSJC per la seva condició d’aforat ja que és  diputat al Parlament de Catalunya. Solsona, a l’igual que els alcaldes del Pont de Suert i Oliana, s’han acollit al dret a no declarar.

Una seixantena de veïns i veïnes de Mollerussa s’han desplaçat aquest matí fins a Barcelona per donar suport al seu edil. Davant la fiscalia del TSJC també l’han acompanyat diferents alcaldes i diputats de JxSí així com la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, o el president de la Diputació de Lleida i alcalde de Fondarella, Joan Reñé, qui també està citat a declarar.

La setmana passada, Solsona va valorar de “desproporcionada” la petició de la fiscalia d’investigar els 712 alcaldes que s’han mostrat a favor del referèndum i va defensar que “votar no és delicte”.




Anna Berga