L'home dels Nassos es passeja per Mollerussa en l'últim dia de l'any

31/12/2017

A més, els Patges Reials Gregori i Isidori han recollit les cartes que els nens i nenes han escrit a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

L’Home dels Nassos s’ha deixat veure pels carrers de Mollerussa durant l’últim dia de l’any. Acompanyat de la colla gegantera i grallera del Casal Popular l’Arreu, qui han estat els impulsors de recuperar aquesta tradició, aquest personatge mitològic català ha repartit llaminadures i s’ha fet fotos amb tots aquells nens i nenes que han endevinat el seu número de nassos. Dins el seu recorregut, l’Home dels Nassos també ha fet  una breu parada al Teatre L’Amistat de Mollerussa on centenars d’infants han anat a portar la carta dels reis als Patges Reials Gregori i Isidori que, juntament amb els seus acompanyants, han vingut des d’Orient a assegurar-se que la correspondència arribi a Ses Majestats.

I és que com apunta el Patge Gregori, els Reis Mags d’Orient tindran molta feina el proper divendres a la nit, en especial a Mollerussa, on sembla ser que no s’hi repartirà gaire carbó ja que els nens i nenes s’han portat d’allò més bé.

Els infants de Mollerussa han acomiadat l’any amb aquestes visites tant especials de l’Home dels Nassos i dels Patges Reials i ja esperen que sigui el dia 5 per rebre els Reis Mags que, com és tradició, arribaran  a l’estació de tren a la tarda, directes d’Orient.

 

Anna Berga