Linyola recull 1000 euros pel Mulla’t

18/07/2017

L’actuació del grup local Teclams de dissabte passat va recaptar quasi 750 euros amb la venda de les entrades, aconseguint un ple absolut de públic

Linyola recapta 1000 euros per la fundació de l’Esclerosi Múltiple gràcies a la campanya Mullat d’enguany. Dissabte passat va tenir lloc a les piscines municipals l’actuació del grup local Teclams, la qual va omplir el recinte de gom a gom. Es van vendre 243 entrades i recaptant un total de 738 euros.

Anabel Caba, Regidora d'educació, salut, benestar social i emocional, explica que sumant aquest import al de l’acte que es va fer el passat dia 9 a les piscines municipals, amb la venda de la coca i xocolata, Linyola supera els 1000 euros de recaptació. “Ens vam marcar l’objectiu de superar els 800 euros de recaptació de l’any passat i a hores d’ara ja passem dels 1000. Els ciutadans de Linyola, un cop més, han demostrat el seu esperit solidari i des de l’ajuntament volem agrair-los de tot cor la seva participació”, apunta la regidora.

Caba explica que qui vulgui col·laborar, encara pot adquirir algun producte a les piscines municipals. Un cop estiguin tots venuts, coneixerem la recaptació total. 

Infolleida