Segon Aplec de Sardanes del Palau d'Anglesola

22/04/2024

Després de la bona acollida del primer aplec celebrat l'any passat, els sardanistes de la vila i l'Ajuntament del Palau d'Anglesola han convocat la segona edició

Es va celebrar el dissabte, amb la novetat de comptar amb dues cobles: Cobla Tàrrega i Cobla Vents de Riella. Els infants de 2n cicle de Primària de l'escola Arnau Berenguer, que els darrers mesos han viscut el curs Saltem i Ballem, van obrir la festa amb un galop, una sardana de punts lliures i una de lluïment. Sardanistes d'arreu de les comarques de Ponent van fer cap al pavelló poliesportiu per gaudir d'aquesta festa de cultura i tradició. A la mitja part de l'Aplec hi va haver temps per compartir un sopar de germanor i fer sortejos de productes del Palau d'Anglesola entre els assistents. Un punt destacat de la vesprada és la participació de joves de la vila que es van afegir a les rotllanes de mitjanit.

L'Aplec palauanglesolí és dels primers de la temporada, que s'inicia a Preixana el Dilluns de Pasqua i s'acaba al novembre a Artesa de Lleida.
Infolleida