Una classe sobre l’evolució de la cultura del vi inaugurarà la 3a edició de les Aules d’Extensió Universitària de Linyola

19/09/2017

L'humorista Paco Tolsa (Ermengol) o el periodista esportiu Artur Peguera són algunes de les personalitats que passaran per aquesta edició

Comença un nou curs de les Aules d'Extensió Universitària de Linyola. Dimecres 4 d’octubre l’enòleg Tomàs Cusiné serà l’encarregat d’inaugurar el curs amb una classe sobre l’evolució de la cultura del vi que tindrà lloc a les bodegues del Castell del Remei.

Tret de la primera classe, la resta es duran a terme a la Sala Pau Casals els dimecres a partir de dos quarts de set de la tarda i es prolongaran fins al 13 de juny.

Personalitats com l’humorista Paco Tolsa (Ermengol), el periodista esportiu Artur Peguera, Miquel Àngel Soro, cap de la unitat territorial de la policia científica de Ponent i Joan Rigol, qui va ser president del Parlament de Catalunya passaran per l'aula linyolenca aquesta temporada.

La iniciativa es va endegar al mes de febrer de l’any passat consolidant enguany aquesta tercera edició de les Aules d’extensió Universitària. Les inscripcions estan obertes a tothom, el preu de cada curs és de 20 euros i la seva organització ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Associació de les Aules d’Extensió universitària de Linyola i l’ajuntament del municipi i amb el suport de la Universitat de Lleida.

Infolleida