17 comparses i més de 1.500 persones a la Gran Rua de Carnaval de Mollerussa

10/02/2018

Per primera vegada, la rua ha comptat amb la presència del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma que ha anat a càrrec de la Colla dels 50

Un total de 17 comparses, formades per més de 1.500 persones han participat en l’onzena Gran Rua de Carnaval de Mollerussa que, com a novetat, enguany ha comptat amb la presència del Rei Carnestoltes que ha animat la festa i de la Vella Quaresma, que ha fet tot el contrari. Malgrat això, les ganes de gaudir del Carnaval i de passar-s’ho bé s’han mantingut intactes al llarg del recorregut on s’hi ha pogut veure disfresses de tot tipus.

Com a altra novetat, enguany al arribar a la plaça de Manuel Bertrand, les comparses amb infants han trencat cap al carrer Ferran Puig fins al Pavelló Firal, escurçant així el seu recorregut, mentre que la rua dels adults ha continuat carrer Arbeca amunt fins a l’Avinguda del Canal.

El Pavelló Firal també ha acollit el tradicional sopar de Carnaval que ha reunit a més de 1.800 persones. Posteriorment la vetllada ha continuat amb la música de Hey Pachucos i DJ i també s’ha celebrat el concurs de disfresses.

Anna Berga