3 medalles per l'A.A.Xafatolls al Català de Cros

19/01/2023

Hi van participar 12 atletes de l'escola d'atletisme que van representar al club CA Terres de Ponent i l'A.A.Xafatolls

Aquest passat diumenge es va celebrar a Mataró la 104a edició del Campionat de Catalunya de Cros Individual, la prova més esperada a nivell de cros de la temporada.

L'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa hi va estar representada per 12 atletes de l'escola d'atletisme on de categoria sub8 a sub14 van representar al club CA Terres de Ponent i de categoria sub16 en endavant, a l'A.A.Xafatolls.

Destacar les actuacions de Pere Mas en categoria sub16, on va aconseguir la victòria en una distància de 4.700 m i on el seu company de club Axel Zarranz el va acompanyar al podi aconseguint la 3a posició.

En la categoria sub20, l'Oriol Jové va aconseguir la 3a plaça sobre una distància de 7550 m. Aquests 3 atletes representaran a la selecció catalana de cros en els campionats d'Espanya per Federacions que se celebraran a Ortuella i a Pamplona entre els mesos de gener i març.

A més, els altres atletes van aconseguir magnífics resultats com la 4a posició d'Anna Mas en categoria sub14 i la 8a i 29a d'Ana Maria Achim i Àfrica Ribes. En categoria sub18, la Mar Serrano va aconseguir la 7a posició i la Carlota Niubó en categoria sub16 va aconseguir la 12a. En categoria absoluta el Xavier Badia va assolir l'11a posició i en l'apartat femení, la Sònia Sans la 20a posició recorren una distància de 10.000 m.

En categoria sub10 i sub8 la Rebeca Andreea va aconseguir la victòria i la Raisa Andreea la 6a posició.