40 Festa en homenatge a la gent gran de Bellvís

27/09/2022

Enguany s'ha fet el reconeixement dels anys 1938, 1939, 1940 i 1941

Bellvís va tancar una setmana plena d'activitats culturals i lúdiques amb una de les festes més importants del poble: la festa d’homenatge a la gent gran. Enguany, després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, es va inaugurar la 40a edició de la festa.

Els actes d’homenatge es van iniciar al migdia amb una concorreguda missa cantada per, tot seguit, es va fer un dinar amb els homenatjats i les seves famílies al poliesportiu municipal, unes 300 persones. Durant el dinar es van fer parlaments del president de l’Esplai de Bellvís, Tiburci Rosa, l’alcalde i president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, i el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Josep Carné, i es va lliurar uns presents de record de l’acte, entre ells una placa commemorativa.

La festa va acabar amb una lluïda sessió de ball a càrrec del duet “El Cairo”.

A causa dels dos anys sense celebració de l’homenatge enguany s’ha fet el reconeixement dels anys 1938, 1939, 1940, i 1941 amb un total de 44 homenatjats.

Infolleida